Inschrijvingen zijn geopend

De inschrijvingen voor de techniekacademie zijn geopend en kunnen gebeuren via de link in dit bericht, klik op meer lezen om het volledige bericht te bekijken. Je kan ook de knop INSCHRIJVEN in het menu kiezen en daar dan de eerste link gebruiken.

via deze link kan u inschrijven. U heeft de optie om enkel de naam van de DEELNEMER in te vullen, een CORRECT e-mailadres en akkoord zijn met de verwerking van uw gegevens dit om te voldoen aan de Europese wetgeving. Wij verklaren dat we de gegevens die u aan ons bezorgt ENKEL voor deze inschrijving te beheren zullen gebruikt worden. Via mail krijg je daarna verdere instructies (betaalinformatie, bevesteging van inschrijving, informatie over de activiteiten,…).
Als u dit doet maakt u GEEN account aan op de website.
OF
U maakt eerst een account aan op de website door te kiezen voor registeren, daarna logt u in op de site en maakt u de reservering. Op deze manier kan u achteraf de reservering via de website beheren.

De Inschrijving is pas definitief na het betalen van €50 voor de volledige academie, info hierover krijgt u via mail.

LET OP !

De inschrijving is geldig voor alle 10 sessies die doorgaan op woensdagnamiddag op volgende data.
23 en 30 januari
06, 13, 20 en 27 februari
13, 20, 27 maart
04 april met aansluitend diploma-uitreiking en receptie.
Het is niet mogelijk om in te schrijven voor een specifieke woensdag.Telkens zal de sessie doorgaan van 13u30 tot 16u00, we voorzien opvang vanaf 13u tot 16u30. De mail die u zal ontvangen spreekt over de periode van 23 januari tot en met 4 april. Dit is zo gekozen zodat u niet voor elke datum apart zou moeten inschrijven. De aparte evenementen staan enkel ter verduidelijking van de datums.

Geef een reactie