Inschrijving techniekacademie 2019.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/01/2019 - 03/04/2019
13:00 - 16:00

Locatie
Bernardusbron Oudenaarde

Categorieën


1O woensdagen (23 en 30 januari 06, 13, 20 en 27 februari 13, 20, 27 maart 03 april)gaan we aan de slag met STEM-activiteiten in het STEM lab van Bernardusbron in Oudenaarde.
Tijdens die 10 woensdagen werken we aan verschillende thema’s. De verschillende activiteiten staan hier op de website iets verder uitgediept.

Na de activiteit mag je regelmatig een realisatie mee naar huis nemen en er zit ook een pauze met drankje en koek inbegrepen in de inschrijvingsprijs. Voor de 10 woensdagen betaal je €50 wat neerkomt op een prijs van €5 per woensdagmiddag. Het is enkel mogelijk om voor de volledige reeks in te schrijven.

Naast het inschrijfgeld maken we ook gebruik van een subsidie van de provincie oost vlaanderen zodat al het materiaal voor de activiteiten kan aangekocht worden. Dankzij deze financiële steun kunnen we het inschrijfgeld beperkt houden. Na de laatste sessie volgt dan een officiële diploma-uitreiking en receptie om het academiejaar af te sluiten.

Na het inschrijven krijgt u een bevestigingsmail, enige tijd later krijgt u een mail van onze boekhouding met de vraag het inschrijvingsgeld te voldoen via overschrijving. Na betaling is de inschrijving definitief en ontvangt u nogmaals een bevestigingsmail.

Wij kijken uit naar een boeiend academiejaar met veel enthousiaste deelnemers.

Hoe inschrijven

Indien u een account wenst om je inschrijving verder via de website te kunnen beheren maakt u eerst een account aan (gebruik de naam van de deelnemer) door op registeren te klikken en na inloggen de reservering te voltooien. (rechts) Indien u GEEN account op de site wenst volstaat het onderstaand formulier in te vullen en duid het vinkje aan dat we je gegevens mogen gebruiken om je inschrijving te beheren. (links) Vul a.u.b de naam in van de persoon die zal deelnemen aan de STEM-academie en een CORRECT e-mailadres. Dit omdat alle communicatie verder via email zal verlopen.Als u geen mail ontvangen hebt kijk dan ook even in de spam folder van uw account.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie