INSCHRIJVEN

Hoe inschrijven

Gelieve in te schrijven met de naam van de deelnemer, je krijgt automatisch een mail ter bevestiging en er zal ook automatisch een account aangemaakt worden om je inschrijving verder te kunnen beheren.

Je inschrijving is pas definitief na het betalen van de verschuldigde som. Eerst krijg je een bevestiging van de website, later (dit kan enkele dagen duren) krijg je een aparte mail met betaalinformatie. Vanaf de betaling geregistreerd is krijg je nogmaals een mail met de bevestiging dat de inschrijving OK is.

Kostprijs van de academie

Per woensdagmiddag is er een kostprijs van €5.00, inschrijvingen kunnen ENKEL voor de VOLLEDIGE reeks van 10 sessies. De academie is wel verdeeld over verschillende modules zodat er voor elk talent en interesse verschillende leuke en uitdagende oefeningen aan bod komen.

De totale kostprijs voor de academie komt dus neer op €50, hiervoor krijg je elke woensdag een drankje en een koek tijdens de pauze en verschillende afgewerkte projecten mee naar huis alsook een goodie bag en diploma na de laatste sessie. Dankzij de subsidie van de provincie oost vlaanderen krijg je dus enorm veel in return.

Datums van de academie in 2019

In 2019 worden op volgende data sessies georganiseerd:
23 en 30 januari
06, 13, 20 en 27 februari
13, 20, 27 maart
03 april met aansluitend diploma-uitreiking en receptie.

Privacy

De gegevens die je verstrekt bij de inschrijving van de academie gebruiken we ENKEL voor het praktisch organiseren van de techniekacademie. We geven je gegevens niet door aan een derde partij en gebruiken ze ook niet om je andere informatie dan de informatie die nodig is voor de praktische organisatie van de techniekacademie te sturen.

Mededeling

LET WEL : Inschrijven voor de academie opent op 01/09/2018 en staat open tot de maximale capaciteit van 24 deelnemers bereikt wordt. Wees er dus snel bij als je je zoon of dochter die in het 5de of 6de leerjaar les volgt wenst in te schrijven, je hoeft enkel nog te klikken op de link inschrijving techniekacademie 2019 en de gegevens invullen en doorsturen.

CONTENTS