LOCATIE : PEC

Erfgoedcentrum Ename
We zijn zeer tevreden dat hier het techniekacademie verhaal van Oudenaarde is ontstaan en daarom raden we u dan ook van harte aan om eens een bezoekje te brengen aan dit centrum.

POV_1512-bewerktLotharingenstraat 1, 9700 Oudenaarde (Ename)

Met de auto? Er is parking aan de andere kant van de straat.
Met het openbaar vervoer? Neem de trein tot in Oudenaarde en dan belbus 45 (zone 71, halte 61 Enameplein) of bus 41 (Oudenaarde-Zottegem) tot aan het marktplein van Ename – van daar te voet.

Via het wandelpad aan de voorkant van de site komt u aan de schuifdeuren, deze geven toegang tot de prachtige inkomhal waar de medewerkers u zullen ontvangen en u alle nodige informatie zullen verschaffen om u bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

TA onthaal - Peter Van der Plaetsen 01
“Copyright foto: Provincie Oost-Vlaanderen”

website erfgoedcentrum : www.oost-vlaanderen.be/erfgoedcentrum

Wij danken de provincie en in het bijzonder het Erfgoedcentrum om de opstart van de techniekacademie mogelijk te maken in 2016. Sinds 2017 hebben we in onze school een Open Leer Centrum. Sindsdien is de locatie daar gevestigd maar we zullen nooit vergeten hoe goed we in het Erfgoedcentrum ontvangen zijn. Wie weet zal in de toekomst er nog wel eens eenmalige events rond STEM hier doorgaan.

Geef een reactie