FAQ

Hoe kunnen we een vraag stellen aan de organisatie ?
Je kan de organisatie mailen op het adres info@techniekacademie.eu

Kan ik inschrijven voor 1 woensdagmiddag
Sinds het nieuwe subsidiereglement is dit niet meer mogelijk, je kan enkel inschrijven voor de volledige reeks van 10 lessen die zal bestaan uit verschillende modules zodat iedereen zijn talent en interesses zoveel mogelijk aan bod komen.

Hoeveel betaal ik ?
Je betaald €3 per woensdagmiddag, je krijgt hiervan bericht via mail met het verschuldigde saldo (€30), het rekeningnummer waarnaar dit bedrag over te schrijven en een referentie zodat we weten dat het u inschrijving betreft.

Wanneer start de academie ?
De academie start stipt om 13u30, het is dus aangewezen om al iets vroeger aanwezig te zijn. Vanaf 13u00 kan u terecht in het Open Leercentrum Ter Eecken 6 9700 Oudenaarde.

Wanneer stopt de academie ?
De sessie stopt om 16u, vanaf dit uur kan u uw zoon/dochter terug ophalen, aangezien we ook nog moeten opruimen is er opvang voorzien tot 16u30.

Wat kan ik als ouder doen tijdens de techniekacademie ?
U hebt tijdens de academie de gelegenheid om andere activiteiten uit te voeren zoals winkelen in Oudenaarde of …
Voor 13u30 en na 16u staan we ter beschikking om uw vragen te beantwoorden. Op het einde van de academie nodigen we u ook uit voor samen met uw zoon/dochter de diploma-uitreiking bij te wonen.

Waar is locatie ?
De locatie is het Open Leer Centrum Ter Eecken 6 (dit is de achterkant van campus Gelukstede in de buurt van de Sint Jozef kerk). Hierdoor heb je een ruime parkeergelegenheid ter plaatse die tevens gratis is want we zitten buiten het centrum van Oudenaarde.